Lån et møterom

Kreativiteten vår har noen ganger godt av møter som arrangeres på en annen plass enn eget arbeidssted. Eller kanskje trenger du et seminarrom for et lite arrangement? Bibliotek og skoler kan låne møterom gratis i Bibliotekenes Hus.

Se hvordan du kommer til Bibliotekenes Hus

Bibliotekenes Hus er nemlig ikke bare et nettsted, men også et høyst virkelig hus i Oslo. Her holder Biblioteksentralen til sammen med datterselskapene BS Undervisning og BS Eurobib.

  • Vi har 4 seminar- og møterom til låns. Det største seminarrommet, Bokbinderiet, har plass til cirka 80 personer, det minste møterommet, har 6 sitteplasser. Tilbudet er gratis, men gjelder bare for møter og seminarer på dagtid.
  • Hvis du ønsker at rommet skal endres på noe vis (sette stolene annerledes for eksempel) eller hjelp med teknisk utstyr, må du betale litt. Send oss en forespørsel, så blir det en ordning på det.
  • Du kan også bestille bevertning (lunsj og drikke) gjennom kantina vår, men det koster også litt ekstra. Si fra når du bestiller om du ønsker lunsj og til hvor mange personer, så gir vi deg et tilbud.
  • Du bestiller møterom ved å sende inn bestillingsskjemaet. Kommenter gjerne om det er et spesielt rom du ønsker deg. Hvis ikke lar vi antall personer avgjøre valget.