Bibliotekenes logo
Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

Lån et møterom

Skoler og bibliotek kan låne fem møterom i Bibliotekenes Hus. Her kan det arrangeres mindre møter for et knippe kollegaer, eller konferanser med plass til 60-80 deltakere. Rommene kan bare lånes på dagtid.

Se hvordan du kommer til Bibliotekenes Hus

Bibliotekenes Hus er ikke bare et nettsted, men også et høyst virkelig hus i Groruddalen i Oslo, i nærheten av Risløkka og Vollebekk t-bane på den ene siden og Alna togstasjon på den andre. Her holder Biblioteksentralen til sammen med datterselskapene BS Undervisning og BS Eurobib.

  • Vi har 5 seminar- og møterom til låns. Det største seminarrommet, Bokbinderiet, har plass til cirka 80 personer. Det minste møterommet, Slaraffenland, har 4-6 sitteplasser. Tilbudet er gratis, men gjelder bare for møter og seminarer på dagtid.
  • Hvis du ønsker at det største rommet (Bokbinderiet) skal endres på noe vis (sette stolene annerledes for eksempel), hjelp med teknisk utstyr eller til servering, kommer et tillegg på 2000 kroner.
  • Du kan bestille mat og drikke gjennom kantina vår. Si fra når du bestiller om du ønsker lunsj og til hvor mange personer, så gir vi deg et pristilbud.
  • Du bestiller møterom ved å sende inn bestillingsskjemaet. Kommenter gjerne om det er et spesielt rom du ønsker deg. Hvis ikke lar vi antall personer avgjøre valget.