Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock.com

Sommertider i Bibliotekenes Hus

Her finner du informasjon om kundesenterets åpningstider i sommer og bestillinger via nettsidene våre.

Bibliotekene sover ikke bort sommernatta, og vi tar heller ikke helt fri.

Kundesenterets åpningstider

I juni og august er kundesenteret vårt åpent som normalt fra 08.00 til 16.00. I juli reduserer vi åpningstidene med en time og har åpent fra 08.00 til 15.00. Bemanningen er lavere enn for resten av året i juli, og det kan ta noe lenger tid å få svar på spørsmål.

Bestillinger på nettsidene våre

Bestillinger via nettsidene bibsent.no, bsebok.no og bseurobib.no kan gjøres døgnet rundt også i sommermånedene. Varer sendes ut fortløpende til bibliotek.

Du må regne med noe lenger leveringstid for fysiske varer i juli. Denne måneden sender heller ingen av selskapene våre fysiske varer til skoler.

Særskilt for skoler

Legg merke til at for bestillinger for skoler på pendel.no gjelder til dels andre regler: Bestillinger etter 7. juni sendes til skolene først i august. Frist for å motta merkede eller plastede bøker innen skoleslutt i juni, var 31. mai.  Det kan du lese mer om her

Digitale læremidler kan bestilles via pendel.no døgnet rundt og leveres fortløpende. Merk at i de mest hektiske periodene kan enkelte leverandører bruke noe lenger tid på utlevering av lisenser.

God sommer!

Selv om ikke alle tar ferie, verken hos dere eller oss, håper vi alle får noen deilige uker med sol, familie og venner. Fortsatt må vi tenke smittevern i det meste av det vi gjør, men vi har stor tro på høsten. Ha en deilig sommer til da!

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Les også

lærer og elever med ipad

Bestillingsfrister læremidler 2021

Mai nærmer seg med stormskritt, og det er straks klart for en ny hovedbestillingsperiode hos BS Undervisning. Vi ønsker derfor å minne om våre bestillingsfrister for levering av læremidler i forbindelse med sommerferien. 

Hvordan kan vi skape gode tjenester sammen?

Biblioteksentralen er trolig best kjent som bibliotekenes bokhandel. Et like viktig mål er å være en partner for bibliotekene i utviklingen av mobile og digitale tjenester og plattformer. Les intervju med Hans A. Vigen om Biblioteksentralens rolle som utviklingspartner og tjenesteutvikler.