Ledige stillinger i avdelingen for tjenesteutvikling

Vil du være med å lage de beste digitale tjenestene for bibliotek? Biblioteksentralen har to ledige stillinger som leder og utvikler i avdelingen for tjenesteutvikling.
Utvikler Daniel og produkteier Inger vil gjerne få nye kollegaer i avdelingen for tjenesteutvikling.
Utvikler Daniel og produkteier Inger i avdelingen for tjenesteutvikling i Biblioteksentralen vil gjerne jobbe med deg som elsker komboen mennesker, bibliotek og teknologi. Foto: Nikolaj Blegvad

Biblioteksentralen er et ideelt samvirkeforetak som utvikler tjenester for – og ikke minst sammen med – bibliotekene i Norge. Eierne våre er landets kommuner og fylkeskommuner. Målet med virksomheten er å øke bruken av biblioteket og bidra til at kultur og kunnskap blir tilgjengelig for alle. I dag handler det i stor grad om å bygge gode digitale tjenester.

Avdelingen vår for tjenesteutvikling er i sterkt vekst. Vi søker nå etter flere folk som elsker komboen mennesker, bibliotek og teknologi.

Utvikler i avdelingen for tjenesteutvikling

Som utvikler i Biblioteksentralen vil du bidra til å bygge tjenester for den viktigste kulturinstitusjonen i Norge: bibliotekene. Du vil ha en etablert og sterk bibliotekfaglig organisasjon i ryggen, og samtidig være en del av et nyetablert digitalt produkt-team som drives av innsikt og behov.

Sjekk hele utlysningsteksten på kode24.no

Leder for avdelingen for tjenesteutvikling

Som leder for avdelingen vil du være en pådriver for å skape verdi for brukere og ansatte i norske bibliotek og ta i bruk ny teknologi og nye forretningsmodeller knyttet til tjenesteutvikling.

Sjekk hele utlysningsteksten på finn.no

Vil du vite litt mer om Biblioteksentralen?

Les intervju med Hans A. Vigen om ny strategi for Biblioteksentralen