Illustrasjon_workshop_NETT-29

Forhåndsvarsel for årsmøte i Biblioteksentralen

Årsmøtet arrangeres i 2021 den 21. april.

Biblioteksentralen er eid av landets kommuner og fylkeskommuner og har levert bøker, kompetanse og tjenester til alle landets folkebibliotek siden 1952. Vi er et samvirkeforetak, hvor all fortjeneste går tilbake til utvikling av nye og bedre produkt og tjenester.

Årsmøtet er Biblioteksentralens øverste myndighet. Saker som ønskes behandlet på årsmøtet, må meldes skriftlig til styret innen 1. februar, eller i så god tid at styret har anledning til å behandle sakene og ta dem med i innkallingen til årsmøtet. Innkallingen sendes ut senest 14 dager før årsmøtet avholdes.

Les mer om Biblioteksentralen

Biblioteksentralens vedtekter

Styret i Biblioteksentralen

Del dette innlegget

Tegneserieromaner på norsk

Mange av vårens beste nye tegneserieromaner er norske, ifølge Aud Kristine Johnsen i Biblioteksentralen, som her skriver om tre favoritter så langt i 2021.