Illustrasjon_workshop_NETT-29

Forhåndsvarsel for årsmøte i Biblioteksentralen

Årsmøtet arrangeres i 2021 den 21. april.

Gå til innkalling og påmelding

Biblioteksentralen er eid av landets kommuner og fylkeskommuner og har levert bøker, kompetanse og tjenester til alle landets folkebibliotek siden 1952. Vi er et samvirkeforetak, hvor all fortjeneste går tilbake til utvikling av nye og bedre produkt og tjenester.

Årsmøtet er Biblioteksentralens øverste myndighet. Saker som ønskes behandlet på årsmøtet, må meldes skriftlig til styret innen 1. februar, eller i så god tid at styret har anledning til å behandle sakene og ta dem med i innkallingen til årsmøtet. Innkallingen sendes ut senest 14 dager før årsmøtet avholdes.

Les mer om Biblioteksentralen

Biblioteksentralens vedtekter

Styret i Biblioteksentralen

Del dette innlegget

lærer og elever med ipad

Bestillingsfrister læremidler 2021

Mai nærmer seg med stormskritt, og det er straks klart for en ny hovedbestillingsperiode hos BS Undervisning.
Vi ønsker derfor å minne om våre bestillingsfrister for levering av læremidler i forbindelse med sommerferien.

Hvordan kan vi skape gode tjenester sammen?

Biblioteksentralen er trolig best kjent som bibliotekenes bokhandel. Et like viktig mål er å være en partner for bibliotekene i utviklingen av mobile og digitale tjenester og plattformer. Les intervju med Hans A. Vigen om Biblioteksentralens rolle som utviklingspartner og tjenesteutvikler.