Bibliotekenes Hus

Søk
Close this search box.

Nettsider i bibliotek

Nettsider i bibliotek
På webinaret møter du et lag fra Biblioteksentralen og Froland bibliotek. F.v. Jonas S. Arntzen, Daniel Winsvold, Kristina T. Solsvik og Martin K. Bråthen. Foto: Nikolaj Blegvad/Privat
Velkommen til digitalt frokostseminar om nettsider. Seminaret er åpent for alle som jobber i bibliotek. Husk å melde deg på for å få møtelenke:)

Inspirerende nettsider er en av bibliotekets viktigste kanaler for å gjøre arrangement og tjenester synlige og hjelpe folk med å finne informasjon og kunnskap. Og naturligvis: formidle bøker og andre medier. Bibliotekene i Norge fortjener derfor gode nettsider. Nettsider som gir gode brukeropplevelser og samtidig er enkle å administrere for bibliotekansatte. 

I tett samspill med ansatte i bibliotek har Biblioteksentralen startet arbeidet med å utvikle nettside- og publiseringsplattformen Libry Content. Arbeidet startet i høst, og nå er det dags for å løfte på sløret og presentere en første versjon.

På webinaret får du høre om 

  • Hvorfor utvikler Biblioteksentralen en ny nettsideløsning? Martin K. Bråthen, innovasjonssjef i Biblioteksentralen
  • Hva har vi bygget så langt? Daniel Winsvold, utvikler i Biblioteksentralen
  • Hvordan jobber vi med utvikling av nettsider? Jonas S. Arntzen, produkteier i Biblioteksentralen
  • Hva gjør et pilotbibliotek? Kristina T. Solsvik, biblioteksjef på Froland bibliotek, i samtale med Jonas S. Arntzen.

Froland, Vågan og Sel er pilotbibliotek for Libry Content-plattformen. Her kan du ta en sniktitt på de nye nettsidene til:

Froland bibliotek

Vågan bibliotek

Nettsider i bibliotek inngår i en serie digitale frokostseminarer fra Biblioteksentralen.

Biblioteksentralen er et samvirkeforetak eid av norske kommuner og fylkeskommuner. Som utviklingspartner for bibliotek er det viktig for oss å utvikle tjenenester i tråd med kommunenes strategier og bibliotekenes oppdrag. Dette er bakgrunnen for at vi inviterer til frokostseminarer om strategi, innovasjon og metoder.

Kommende arrangementer