Kickoff for ny BookBites-kampanje

Bannerbilde - BookBites Kickoff

På nett

Jobber du i et folkebibliotek eller en videregående skole som bruker BookBites til å låne ut digitale bøker? Den 15. september lanseres en stor BookBites-kampanje rettet mot unge mellom 15-20 år. Kampanjen er et samarbeid mellom Biblioteksentralen og 9 fylkesbibliotek. Bli med på digital kickoff tirsdag 30. august!

Målet med kampanjen er å flere unge til å oppdage at det finnes et gratistilbud for lån av e-bøker og lydbøker fra biblioteket og ta i bruk BookBites-appen.

Vi håper folke- eller skolebiblioteket ditt vil være med å sette ekstra stort fokus på BookBites i september. Jo flere bibliotek og videregående skoler som blir med for å skape blest om kampanjen, jo flere lesere!

På arrangementet får du høre om:

• selve kampanjen som vil gå digitalt i alle fylker som bruker BookBites
  • ekstramateriell som kan brukes fysisk og digitalt av bibliotekene
  • gode tips til hvordan ditt bibliotek kan bidra før og under kampanjeperioden

Kickoff-en arrangeres digitalt på plattformen Demio. Du trenger ikke å laste ned noe. Lenke til arrangementet kommer umiddelbart etter påmelding.

Arrangementet varer én time. Alle som melder seg på, vil også få opptak av arrangementet i etterkant.

Mer informasjon om kampanjen finner du her

Andre kommende arrangementer

Slik kommer du til Bibliotekenes Hus

Alf Bjerckes vei 20 i Oslo

Fra Oslo S tar det 6 minutter med tog til Alna stasjon, som ligger omlag 8–10 minutters gange fra Bibliotekenes Hus.

Se video som viser vei fra Alna stasjon til oss.

Hvis man kjører T-bane mot sentrum, gå av på Risløkka T-banestasjon og gå rett inn på gangvei retning fra sentrum.

Kjører man ut av sentrum, gå under T-banebrua inn på gangvei på den andre siden og fortsett ut av sentrum.

Gå gangveien ca 200 meter til du kommer til Brobekkveien.

Gå da over gangfeltet og til høyre nedover Brobekkveien.

Når du har passert brua over Østre Aker vei følger du første gang-/sykkelvei ned til venstre mot Østre Aker vei.

Når man kommer ned til hovedveien ser man vårt nye arbeidssted som ligger inntil Østre Aker vei.

Buss nr. 67 til Vollebekk stoppested og 2 min å gå til Biblioteksentralen.

FB3 stoppested Vollebekk.

(Fra sentrum) Når du kommer kjørende fra sentrum ta Økernveien til Østre Aker vei. Følg Østre Akervei og ta avkjøring mot Brobekkveien i Bjerke.

Du skal gjennom 3 rundkjøringer:

1. rundkjøring: Ta første avkjøring ut på Brobekkveien.
2. rundkjøring: Ta andre avkjøring.
3. rundkjøring: Ta tredje avkjøring ut på Alf Bjerckes vei.
Kjør forbi Hafslund og ta til venstre like etter Industri Fokus (rød mursteinbygning) og kjør helt til enden til du ser Bibliotekenes Hus.

(Fra nord) Fra E6, følg skilting til Alnabru/ulven. Du skal gjennom 4 rundkjøringer:

1. rundkjøring: Ta første avkjøring ut på Persveien.
2. rundkjøring: Kjør rett frem.
3. rundkjøring: Ta andre avkjøring ut på Brobekkveien.
4. rundkjøring: Ta første avkjøring ut på Alf Bjerkes vei.

Vi har noen parkeringsmuligheter på siden av bygget.