Digitale bokdager barne- og ungdomsbøker

Vi må vente med fysiske bokdager, men digitalt kan vi møtes uansett hvor vi sitter. Foto: Nikolaj Blegvad

På nett

Meld deg på barnebokdagen og få med deg forlagenes presentasjoner av høstens bøker for barn og ungdom. Bokdagene er et tilbud til ansatte på bibliotek og skoler og arrangeres på nett. Målet er å gi deg et overblikk over bokhøsten på én dag.

I samarbeid med forlagene inviterer Biblioteksentralen på en hel dag om nye bøker – uansett hvor du sitter i landet. Alt du trenger å gjøre, er å melde deg på, slik at vi får sendt deg møtelenke.

Bokdagen for barne- og ungdomsbøker starter klokka 09.00 og varer fram til cirka 14.10. Arrangementet kjører på plattformen Demio.com, som er samme plattform som vi bruker til frokostseminarene våre.

Del 1

09.00-09.02: Velkommen!

09.02-09.30: Vigmostad & Bjørke presenterer høstens bøker

09.30-09.45: Kagge presenterer høstens bøker

09.45-10.00: Fortellerforlaget (ny tid!)

Del 2

10.10-10.40: Aschehoug presenterer høstens bøker

10.40-10.55: Mangschou presenterer høstens bøker

10.55-11.10: Figenschou presenterer høstens bøker

Del 3

11.40-11.55: Samlaget presenterer høstens bøker

11.55-12.25: Cappelen Damm presenterer høstens bøker

12.25-12.40: Zeppelin presenterer høstens bøker

Del 4

12.50-13.20: Gyldendal presenterer høstens bøker

13.20-13.35: Egmont presenterer høstens bøker

13.35-13.50: Fontini presenterer høstens bøker

13.50-13.55: Vi runder av dagen

Lyst å kjenne litt på hvordan det er å være på barnebokdagen? Forrige gang vi arrangerte digitale bokdager, gjorde vi det som podkast.

Slik kommer du til Bibliotekenes Hus

Alf Bjerckes vei 20 i Oslo

Fra Oslo S tar det 6 minutter med tog til Alna stasjon, som ligger omlag 8–10 minutters gange fra Bibliotekenes Hus.

Se video som viser vei fra Alna stasjon til oss.

Hvis man kjører T-bane mot sentrum, gå av på Risløkka T-banestasjon og gå rett inn på gangvei retning fra sentrum.

Kjører man ut av sentrum, gå under T-banebrua inn på gangvei på den andre siden og fortsett ut av sentrum.

Gå gangveien ca 200 meter til du kommer til Brobekkveien.

Gå da over gangfeltet og til høyre nedover Brobekkveien.

Når du har passert brua over Østre Aker vei følger du første gang-/sykkelvei ned til venstre mot Østre Aker vei.

Når man kommer ned til hovedveien ser man vårt nye arbeidssted som ligger inntil Østre Aker vei.

Buss nr. 67 til Vollebekk stoppested og 2 min å gå til Biblioteksentralen.

FB3 stoppested Vollebekk.

(Fra sentrum) Når du kommer kjørende fra sentrum ta Økernveien til Østre Aker vei. Følg Østre Akervei og ta avkjøring mot Brobekkveien i Bjerke.

Du skal gjennom 3 rundkjøringer:

1. rundkjøring: Ta første avkjøring ut på Brobekkveien.
2. rundkjøring: Ta andre avkjøring.
3. rundkjøring: Ta tredje avkjøring ut på Alf Bjerckes vei.
Kjør forbi Hafslund og ta til venstre like etter Industri Fokus (rød mursteinbygning) og kjør helt til enden til du ser Bibliotekenes Hus.

(Fra nord) Fra E6, følg skilting til Alnabru/ulven. Du skal gjennom 4 rundkjøringer:

1. rundkjøring: Ta første avkjøring ut på Persveien.
2. rundkjøring: Kjør rett frem.
3. rundkjøring: Ta andre avkjøring ut på Brobekkveien.
4. rundkjøring: Ta første avkjøring ut på Alf Bjerkes vei.

Vi har noen parkeringsmuligheter på siden av bygget.