Digitale bokdager barne- og ungdomsbøker

Deltakere på de fysiske bokdager i 2019. Foto: Nikolaj Blegvad

På nett

Meld deg på barne- og ungdomsbokdagen og få med deg forlagenes presentasjoner av vårens bøker for barn og unge. Bokdagene er et tilbud til ansatte på bibliotek og skoler og arrangeres på nett. Målet er å gi deg et overblikk over bokvåren på én dag.

I samarbeid med forlagene inviterer Biblioteksentralen på en hel dag om nye bøker − uansett hvor du sitter i landet. Alt du trenger å gjøre, er å melde deg på, slik at vi får sendt deg møtelenke.

Bokdagen for barne- og ungdomsbøker starter klokka 09.00 og varer fram til cirka 14.30. Arrangementet kjører på plattformen Demio. Du trenger ikke å laste ned noe på forhånd.

Detaljert program med tidspunkt for når det enkelte forlag skal presentere, kommer senere.

PS. Til høsten vil bokdagene arrangeres både fysisk og digitalt. Det vet vi mange gleder seg til, men vi tok ikke helt sjansen denne våren.

Last ned presentasjoner fra arrangementet

Vigmostad Bjørke

14.10-14.15: Vi runder av dagen

Slik kommer du til Bibliotekenes Hus

Alf Bjerckes vei 20 i Oslo

Fra Oslo S tar det 6 minutter med tog til Alna stasjon, som ligger omlag 8–10 minutters gange fra Bibliotekenes Hus.

Se video som viser vei fra Alna stasjon til oss.

Hvis man kjører T-bane mot sentrum, gå av på Risløkka T-banestasjon og gå rett inn på gangvei retning fra sentrum.

Kjører man ut av sentrum, gå under T-banebrua inn på gangvei på den andre siden og fortsett ut av sentrum.

Gå gangveien ca 200 meter til du kommer til Brobekkveien.

Gå da over gangfeltet og til høyre nedover Brobekkveien.

Når du har passert brua over Østre Aker vei følger du første gang-/sykkelvei ned til venstre mot Østre Aker vei.

Når man kommer ned til hovedveien ser man vårt nye arbeidssted som ligger inntil Østre Aker vei.

Buss nr. 67 til Vollebekk stoppested og 2 min å gå til Biblioteksentralen.

FB3 stoppested Vollebekk.

(Fra sentrum) Når du kommer kjørende fra sentrum ta Økernveien til Østre Aker vei. Følg Østre Akervei og ta avkjøring mot Brobekkveien i Bjerke.

Du skal gjennom 3 rundkjøringer:

1. rundkjøring: Ta første avkjøring ut på Brobekkveien.
2. rundkjøring: Ta andre avkjøring.
3. rundkjøring: Ta tredje avkjøring ut på Alf Bjerckes vei.
Kjør forbi Hafslund og ta til venstre like etter Industri Fokus (rød mursteinbygning) og kjør helt til enden til du ser Bibliotekenes Hus.

(Fra nord) Fra E6, følg skilting til Alnabru/ulven. Du skal gjennom 4 rundkjøringer:

1. rundkjøring: Ta første avkjøring ut på Persveien.
2. rundkjøring: Kjør rett frem.
3. rundkjøring: Ta andre avkjøring ut på Brobekkveien.
4. rundkjøring: Ta første avkjøring ut på Alf Bjerkes vei.

Vi har noen parkeringsmuligheter på siden av bygget.